Skip to content

Hoe werkt Wouwse Zomer zondag

Wouwse Zomer zondag is een nieuw initiatief van Restaurant Mijn Keuken en Restaurant De Pastabar, Italian food & more. De karakteristieke markt van Wouw wordt op een zondagmiddag geheel omgetoverd tot een concert podium, een gezellig zomers terras inclusief parasols met hapjes, drankjes en een bijzonder zomer concert met plaats voor maximaal 400 gasten, 100 tafels met elk 4 stoelen.

Arrangementen

Wouwse Zomer Zondag arrangementen zijn alleen online te reserveren. Een arrangement omvat een gereserveerde zitplaats inclusief 3 streetfood gerechtjes*. Na online reservering en betaling, ontvangt men bevestiging dat kaarten op naam klaar liggen bij de ingang op de dag van gewenst zomerconcert. Inloop en inchecken (ontvangst polsbandje en streetfoodbonnen) vanaf 13.00. Bij entree kiest men zelf de tafel waar men wil zitten. Geadviseerd wordt in aantallen van 4 personen te bestellen zodat men met 4 aan dezelfde tafel kan plaatsnemen.

Mooi weer

Bij een zomerse zondag gaan we natuurlijk uit van mooi zomer weer Maar het kan natuurlijk toch een keer gebeuren dat we onverhoopt tegen een regenbui(tje) aanlopen. Onze overdekte optredens hebben hier geen last van en gaan sowieso gewoon door. Voor jou als gast zorgen we voor een leuke gekleurde poncho zodat we lekker droog blijven en we met z’n allen toch voor een fleurig gezellig geheel zorgen. Omdat artiesten, licht, geluid, meubilair en podia reeds geboekt en gecontracteerd zijn, kunnen gereserveerde arrangementen na betaling niet meer gerestitueerd worden.

Hapjes en drankjes

Drankjes haal (en betaal) je aan een van de buitenbars. De 3 streetfood gerechtjes welke in het arrangement zitten, worden tegen inlevering van de streetfood bonnen aan tafel uitgeserveerd. En extra gerechtjes kunnen besteld en betaald worden bij de Culikar van Mijn Keuken. Betaling per pin of cash.

NB Indien arrangementen zijn uitverkocht zijn een beperkt aantal staanplaatsen op de dag zelf beschikbaar tegen betaling.

*Met allergenen kunnen we helaas in dit eventconcept geen rekening houden